Top 10 redenen om Pling Cards te gaan gebruiken
Cards

Top 10 redenen om Pling Cards te gaan gebruiken

Papieren visitekaartjes zijn slecht voor het milieu. Door te kiezen voor een digitaal visitekaartje bespaar je papier en help je het milieu te sparen.

schedule 4 min leestijd

#1. Duurzaam: geen papieren kaartjes

Papieren visitekaartjes zijn slecht voor het milieu. Door te kiezen voor een digitaal visitekaartje bespaar je papier en help je het milieu te sparen. Veel mensen zijn zich misschien niet bewust van de impact die de vervaardiging van papierproducten op het milieu heeft. Als je papieren visitekaartjes koopt, draag je bij aan deze negatieve effecten op onze planeet. Met Pling Cards kun je jouw bijdrage aan papier vervuiling aanzienlijk verminderen. Waarom honderden papieren kaarten verspillen als je er maar één hoeft te gebruiken?

#2. Met slechts één tik kun je onmiddellijk jouw contactgegevens delen

Mensen gebruiken visitekaartjes om contactgegevens op een snelle en handige manier te delen. Maar wat als er een handigere manier is om dit te doen? Door jouw digitale visitekaartje te delen, wissel je contactgegevens uit met slechts één tik. Zo weet je zeker dat jouw contactpersoon jouw gegevens altijd bij zich heeft. Je visitekaartje zal nooit meer stof verzamelen in hun bureaula.

#3. Er is geen app vereist voor zowel het delen als het ontvangen van contactgegevens

Pling Cards zorgd ervoor dat noch de delende noch de ontvanger een applicatie nodig heeft. Het digitale visitekaartje maakt gebruik van NFC-technologie, waarmee contactgegevens met één simpele tik van het ene apparaat naar het andere kunnen worden overgebracht.

#4. Zorg dat al jouw gegevens op één plek staan

Van je Social Media accounts tot portfolio of CV, je kunt bijna elke link op je Pling Card plaatsen. Deel jouw portfolio met potentiële klanten als artiest of deel contactgegevens met jouw nieuwe zakenpartner. Alles is mogelijk met een digitaal visitekaartje.

#5. Volg de groei van jouw netwerk via dashboards en grafieken

Met behulp van Pling Cards kun je inzicht krijgen in de groei van jouw netwerk. Bekijk voltooide activiteiten om te bepalen wat werkt en wat niet, of volg meetbare resultaten van netwerk inspanningen om de resultaten te verbeteren.

#6. Meer creatieve speelruimte

Bijna alle papieren visitekaartjes lijken op elkaar. Ze verschillen misschien in kleur of de verschillende papiersoorten, maar ze zien er bovendien hetzelfde uit. Met digitale visitekaartjes kun je creatiever zijn als het gaat om het delen van persoonlijke informatie met anderen. Je zit niet vast aan een klein stukje papier. In plaats daarvan kun je jouw onbeperkte fantasie gebruiken. Je zult nooit meer beperkt zijn tot ruimte.

#7. Geld besparen. Stop met het jaarlijks afdrukken van honderden dure papieren wegwerpkaarten

Premium papieren visitekaartjes zijn duur. Elke keer dat je er een uitdeelt, verlies je in feite geld. Jouw papieren kaarten worden ongeldig zodra je iets op de kaart moet wijzigen. Je moet alle oude kaarten weggooien en een nieuwe set kaarten kopen. Als je echter een digitaal visitekaartje zou gebruiken, zou je alle informatie meteen kunnen bewerken. Je hoeft geen nieuwe set kaarten aan te schaffen.

#8. Tijd besparen

Integreer jouw netwerk tools met jouw HR-systemen en maak je nooit meer zorgen over het bestellen van visitekaartjes. Als je een paar bewerkingen op jouw visitekaartje wilt aanbrengen, kunt je dit meteen doen in plaats van te moeten wachten tot er een hele nieuwe batch arriveert. Daarnaast hoef je niet handmatig iemands telefoonnummer in te toetsen. Eén tik en je hebt het in je telefoon. Tijd is geld.

#9. Voer automatisch nieuwe contacten in uw CRM in

Door automatisch nieuwe contacten in jouw CRM in te voeren, kun je meer leads binnenhalen, meer deals sluiten en jouw omzet zien groeien. Elk bedrijf of elke professional streeft ernaar om succesvol te zijn. Pling Cards helpt je jouw doelen te bereiken met diepere inzichten die papieren visitekaartjes jou nooit zouden kunnen bieden.

#10. Wees anders dan de rest

Niet veel mensen hebben een digitaal visitekaartje, wat een enorm voordeel is. Bij het netwerken op een zakelijk evenement hebben mensen de neiging zich te herinneren wie je was door het gebruik van jouw digitale visitekaartje. Het is iets dat mensen vaak onthouden, wat een pluspunt is als het gaat om netwerken.

cards
Was dit behulpzaam?