Top 10 redenen om Pling Eats te gaan gebruiken
Cards

Top 10 redenen om Pling Eats te gaan gebruiken

Eats helpt je jouw restaurant, bar of andere eet- en drinkgelegenheid slimmer, sneller en contactloos te opereren.

schedule 4 min leestijd

#1. Klanten kunnen zelf bestellen

Met Pling Eats kunnen klanten het digitale menu op elk mobiel apparaat bekijken en zelf bestellen. Hiervoor is geen app nodig. Na het tikken op een NFC-tag of het scannen van een QR-code op tafel, krijgen klanten direct toegang tot je digitale menukaart. Met behulp van foto's kunnen gasten eten met hun ogen. Het wordt voor hen gemakkelijker om een ​​beslissing te nemen en meteen een bestelling te plaatsen.

#2. QR-WiFi

Laat bezoekers niet langer handmatig je WiFi-wachtwoord invoeren. Met behulp van nieuwe technologie kunnen ze gewoon de QR-code scannen of op een NFC-tag tikken. Door deze Smart en Social WiFi te integreren, krijg je een beter inzicht in wie jouw bezoekers zijn en kun je hen na hun bezoek direct op de markt brengen. Bezoekers moeten inloggen met hun socials om toegang te krijgen tot het open WiFi-netwerk. Bied iemand een gratis item van het menu aan ter ere van zijn verjaardag of bied hem een ​​couponcode aan wanneer hij of zij een vriend of vriendin doorverwijst naar het restaurant.

#3. Minder kosten: je hoeft geen menu's af te drukken

Bespaar geld door niet langer geld uit te geven aan het printen en ontwerpen van papieren menukaarten. NFC- en QR-menu vereenvoudigen het beheer en verlagen de kosten. Het is niet nodig om menu's opnieuw af te drukken om alleen de prijs of items te wijzigen. Je kunt nu jouw menu in realtime bewerken. Geen gedoe meer.

#4. Beter voor het milieu, minder papierverspilling

Draag bij aan een schoner milieu door geen papier meer te verspillen. Met behulp van Pling Eats verspil je geen papier meer aan menukaarten. We geven om het milieu en geloven dat digitalisering een grote rol speelt bij het verminderen van papierverspilling.

#5. Klant betaalt meteen, bespaart tijd

Ontvang betalingen direct op jouw rekening. Eenvoudig, gemakkelijk en veilig. Klanten hoeven niet meer te wachten op een ober, maar kunnen na het plaatsen van hun bestelling betalen via de betaalpagina. Dit bespaart jouw personeel veel tijd. Maak je geen zorgen, klanten hebben de mogelijkheid om een ​​fooi toe te voegen bij het betalen.

#6. Feedback Overzicht

Met behulp van Pling Eats is het eenvoudig om feedback te verzamelen. Klanten kunnen een review achterlaten die je bijvoorbeeld op jouw website kunt plaatsen. Met behulp van positieve beoordelingen kunnen klanten jouw restaurant verkiezen boven andere restaurants. Omdat er zoveel restaurants zijn, zijn mensen geneigd om sterk te vertrouwen op beoordelingen.

#7. Stijging van de verkoop

Door gebruik te maken van een interactief menu: beschrijvingen, afbeeldingen, prijzen en misschien zelfs aanbevelingen, zijn gasten geneigd meer artikelen te bestellen. Mensen willen graag weten wat ze bestellen. Dit zal zorgen voor een toename van de verkoop. Zoals eerder vermeld, eten gasten met hun ogen. Pling Eats biedt de perfecte tool voor jou.

#8. Gerechten varianten & opschorten

Voeg verschillende versies van jouw gerechten toe of als je geen gerecht meer hebt, kun je het gewoon in realtime onderbreken totdat je het weer hebt. Bij een papieren menukaart is dit niet mogelijk. Wanneer je een prijs item op het menu wijzigt, ben je verplicht een geheel nieuwe batch te kopen. Pling Eats biedt de mogelijkheid om op ieder moment van de dag iets aan het menu te kunnen veranderen.

#9. Sneller: niet meer wachten op een menu, scan de NFC-tag of QR-code

Met Pling Eats kunnen klanten sneller bestellen omdat ze niet op een ober hoeven te wachten. Het vermindert ook fouten omdat er geen menselijke fout is. Dit maakt het mogelijk om meer tijd te besteden aan het beslissen wat te bestellen. Geniet van je geweldige eten.

#10. NFC-informatie kan op elk moment worden gewijzigd zonder de tag te vervangen

Als je de inhoud van de pagina van de NFC-tag wilt wijzigen, is dat geen probleem! Het is niet meer nodig om de QR-code opnieuw af te drukken of het NFC-tag menu te wijzigen. Pling Eats zorgt ervoor dat alle links, menu's en inhoud op elk moment kunnen worden bewerkt.

eats
Was dit behulpzaam?