Peter van de Paardenstal in Sprang Capelle innoveert met Pling Stay
Customer stories

Peter van de Paardenstal in Sprang Capelle innoveert met Pling Stay

Peter en zijn team runnen al sinds 2019 succesvol CRASH’NSTAY met meerdere, internationale, short stay accommodaties.

schedule 3 min leestijd

Peter en zijn team runnen al sinds 2019 succesvol CRASH’NSTAY met meerdere, internationale, short stay accommodaties. Een goed moment om Peter beter te leren kennen en hoe o.a. Pling Stay hem heeft geholpen zijn accommodaties contactloos en slimmer te runnen. 

Wie is Peter?

Peter (28) is ooit begonnen met één locatie, in Rotterdam. Als snel is hij uitgebreid naar Sprang-Capelle, maar tegenwoordig ook internationaal actief in o.a. Barcelona.

Peter hecht veel waarde aan persoonlijk contact, maar vindt het ook heel belangrijk dat zijn gasten een hoop zelf kunnen regelen. Dit bespaart gasten, maar ook hemzelf en zijn team, tijd en bevordert de gastervaring. Deze tijd gebruiken ze aan het écht persoonlijke contact met gasten en hun verblijf continue te verbeteren.

Daarnaast vindt Peter verantwoordelijk maatschappelijk ondernemen, met oog op het klimaat, erg belangrijk. Dankzij Plingspot in combinatie met tap.fyi biedt hij enorm milieuvriendelijke oplossingen, wat als bonus ook de papieren rompslomp verleden tijd maakt.

Hoe helpt Pling Stay Peter zijn short stay accommodaties beter te runnen?

Bij Peter zijn accommodaties in Sprang-Capelle en Barcelona, maar als eerste begonnen met Bungalow The Silo House / Duiventil, zitten buiten en binnen bij alle accomodaties onze tap.fyi Tag om zijn gasten zo beter te helpen.

Zo heeft Peter bij elke ingang / deur van de accommodaties een tap.fyi Tag geplakt (onze sticker die je overal kunt plakken en werkelijk aan elke actie kan koppelen). Hiermee kan de gast door hun mobiele apparaat tegen de sticker te houden alle informatie over de accommodatie en het check-in proces krijgen. Hierdoor kan de gast volledig zelf inchecken, zonder tussenkomt van iemand en zonder eindeloze telefoontjes of appjes.

Maar, Peter maakt ook gebruik van Pling Eats!

Peter biedt naast zijn unieke accommodaties ook, in Sprang-Capelle, een ontbijtdienst aan. Ontbijt met alleen lokale lekkernijen, welke gasten via de Tag zelf online kunnen bestellen. Dankzij de Tag die in de accommodaties hangen kunnen gasten direct, zelf, vanuit bed op hun mobiele apparaat ontbijt samenstellen en bestellen.

Deze bestellingen komen vervolgens direct bij Peter en zijn team binnen en zij zorgen dat deze, naar wens van de gast en op het gevraagde tijdstip, worden afgeleverd. Hotelservice!

In Peter zijn eigen woorden

Dankzij Plingspot kan ik mij focussen op kwaliteit, de groei en het uitrollen van nieuwe diensten en ervaringen. Dit draagt bij aan een optimale gastbeleving, meer automatisch sales en bevordert veiligheid, zeker dankzij het automatische check-in en check-uit proces.

Hoe mooi is het om, wanneer de gast het zelf wilt, informatie te delen over de omgeving of andere interessante dingen om als gast te ondernemen. Denk aan het delen van goede restaurants, leuke hotspots of activiteiten e.d. Dit bevordert de gast beleving bij ons: voor ieder wat wils.

Door deze bewustwording te stimuleren verminderen wij afval, automatiseren we dagelijkse processen en richten we ons op de wereld van morgen.

eats stay customerstories
Was dit behulpzaam?
thumb_up

13 personen vonden dit behulpzaam.