Gemaakt door jonge mensen, gebruikt door alle generaties!

Oprichting

Plingspot is opgericht net als vele andere bedrijven uit een frustratie over een beschikbare dienst en een niet ingevulde behoefte. Plingspot is in 2013 begonnen als product van telecom provider Ravonet. De avonturiers van Ravonet kregen namelijk op hun klantenservice veel hulpvragen en ergernissen binnen over social WiFi aanbieders waarvan ze de naam en het product niet eens kende.

Wat gaan we dan doen? Gratis hulp bieden en verbaast staan van de geboden oplossingen in de markt of zorgen dat er een goed werkende social WiFi oplossing komt welke de behoefte van de klant echt invult.

U raadt het al, het werd het laatste! De avonturiers van Ravonet gingen zelf een social WiFi product ontwikkelen wat sinds 2017 onder de zelfstandige naam Plingspot verder is gegaan.

Wereldbedrijf

Plingspot is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf. Plingspot heeft implementaties in meer dan 60 landen en heeft partners variërende van kleine lokale IT-bedrijven tot grote telecomproviders over de hele wereld.

Plingspot staat voor een innovatieve, betrouwbare en slimme oplossing. Wij blijven dan ook ​​trouw aan deze gedachte en aan onze achterban. Een achterban van Plingspotters, klanten en gebruikers om van Plingspot een familie te bouwen. Samen groeien wij de wereld over en ontdekken wij manier om nog meer waarde voor elkaar te creëren.

Op dit moment opereren wij uit…

Amsterdam

Barcelona

New York

New Delhi