Wat is Social WiFi?

Heeft u ook WiFi?

Dat is een vraag die u als ondernemer ongetwijfeld vaak heeft gehoord! Vandaar dat Ravonet een handige marketingtool heeft ontwikkeld waarmee u het WiFi netwerk optimaal kunt benutten! Uw klant kan via de de Social WiFi hotspot Pling gratis gebruik maken van uw WiFi netwerk door slechts één simpele actie te ondernemen. Bijvoorbeeld het Liken van de bedrijfspagina op Facebook, het achterlaten van een email adres, een Follow op Twitter of het bekijken van uw persoonlijke actiepagina. Zo worden uw klanten door de Pling Social WiFi dienst uw grootste online marketeers in ruil voor gratis WiFi. Een fair deal toch!

Als gasten verbinding maken met Pling verschijnt automatisch eerst uw persoonlijke landingspagina. Welke de eerste keer volledig voor u wordt gedesignd. Zo krijgt de bezoeker in 1 oogopslag een professionele indruk van het bedrijf. Vervolgens kan de bezoeker zelf kiezen via welke button ze simpel en kosteloos met Social WiFi verbonden willen worden. U kunt zelf de buttons samenstellen, aanbiedingen uploaden en in het control panel bijhouden hoe intensief uw Social WiFi wordt gebruikt.

Social Media kanalen

U kunt zelf bepalen via welke social mediakanalen u, uw bedrijf online boost! U kiest zelf de buttons en daarmee de online social media marketingstrategie. Op deze manier kunt u een relatie opbouwen tussen uw bedrijf en uw gasten. Via een Like op Facebook blijft men bijvoorbeeld op de hoogte van uw updates.

Of u kunt doormiddel van het achterlaten van email adressen een loyaliteit programma opzetten met de bezoekers. Zo zijn er naast Facebook en email nog veel meer verschillende opties zoals Foursquare, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest, CheckIns of een speciale actiepagina. Al met al genoeg keuze om uw landingspagina geheel naar eigen smaak in te richten.